Connexion

Recherche avancée

Offres d'emploi Zuid-Holland 24 - 36 uur

Below you will find an overview of all our Zuid-Holland 24 - 36 uur jobs.
23October

Team Secretaresse

Ben jij een administratieve duizendpoot en wil je komen werken op het secretariaat, welke ondersteuning biedt aan alle collega’s en cliënten van de locatie Youz Wijnhaven in Rotterdam?
23October

Systeemtherapeut

Ben jij een systeemtherapeut en kun jij met een frisse blik kijken naar complexe problematiek bij kinderen, jongeren en hun systeem? Dan is dit de baan voor jou!
23October

Psychotherapeut / Systeemtherapeut

Ben jij een Psychotherapeut die ervaring heeft als systeem therapeut en vind je dat het leukste vak wat er is? Dan komen we graag met je in contact!
23October

GZ-Psycholoog

Houd jij van snel schakelen, ben je stressbestendig en een echte teamspeler? Kom dan werken als GZ-Psycholoog bij de Spoedpoli! 
23October

Systeemtherapeut IMH

Ben jij een systeemtherapeut IMH (0-6-jarigen) en weet jij als geen ander hoe gezinnen met jonge kinderen te behandelen waarbij sprake is van complexe problematiek? Lees dan verder!
23October

GZ-Psycholoog Volwassenen-duplicaat

Ben jij een GZ-psycholoog volwassenen die graag het voortouw neemt? Is het werken in een integraal team op jouw lijf geschreven en maak jij het verschil voor gezinnen met meervoudige problematiek?
23October

GZ-Psycholoog

Ben jij een GZ-psycholoog en heb je affiniteit heeft met kinder- en jeugdpsychiatrie met eetproblematiek? En wil je je hier (verder) in specialiseren? Kom dan werken als GZ-Psycholoog bij het YET!
22October

Psychiater Kind & Jeugd

Ben jij de jeugd psychiater die jongeren wil behandelen die in een acute crisissituatie zitten of in een ontwrichte behandelsituatie als gevolg van hun mentale gezondheid en hierdoor een periode op...
22October

GZ-Psycholoog

Vind jij het een uitdaging als GZ-Psycholoog om diagnostiek en behandeling te bieden aan kinderen en jongeren met een ontwikkelingsachterstand en beschik jij over een heldere klinische blik om te...
22October

Intensief ambulant gezinsbehandelaar

Weet jij als geen ander hoe je te bewegen binnen de complexe gezinnen die zijn vastgelopen? Wil je graag outreachend werken? Dan is een functie als intensief ambulant gezinsbehandelaar (IAG) zeker...

Créer une alerte email